U wilt huren?

Als u een onroerend goed wilt huren moet u rekening houden met een aantal belangrijke wettelijke verplichtingen. 

Sommige verhuurders nemen het niet zo nauw met de regels en leggen u als huurder zaken op die volgens de wetgeving niet kunnen. Als u echter niet voldoende op de hoogte bent, zou u dit wel eens kunnen aanvaarden en dan is het natuurlijk niet altijd te wijzigen.
Door u de juiste informatie en raad te geven, kunnen we u bege
leiden op maat. 

Bekijk de mogelijkheden!

Pakket 1 - Hulp bij het huren

Pakket 2 - Actieve huurbegeleiding

Pakket 3 - Actieve huurbegeleiding voor exclusief vastgoed

T.P.S.  onafhankelijke professionele huurbegeleiding,

een nieuwe dienst.


T.P.S. wil service verlenen op maat. Het wordt als maar moeilijker om de wetgeving te volgen en als leek zie je door de bomen het bos niet meer. Om u te behoeden voor de addertjes onder het gras, willen we u die dienst leveren die ervoor zorgt dat u met een gerust gemoed de documenten die u voorgelegd worden kunt ondertekenen.

Bekijk de verschillende mogelijkheden.


 

Pakket één - Hulp bij het huren

U zoekt zelf een vastgoed en heeft na een tijdje gevonden wat voor u past.  U wilt echter weten of alles wel regelmatig verloopt en je niet in de problemen kunt komen door dit goed te huren.  Een professioneel advies met betrekking tot het goed en de nodige documenten geeft u toch meer zekerheid.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Al uw vragen worden op een onafhankelijke, professionele manier benaderd en beantwoord. We nemen met u de voorgelegde documenten door en verklaren de clausules die onduidelijk zouden zijn. Bij het overdragen van de sleutel controleren we alles nog eens opnieuw en nemen we samen met u de meterstanden op. 

Andere bijkomende begeleiding is bespreekbaar.  

Prijs hiervoor: 462,00 Euro inclusief BTW
  

Extra begeleiding op maat is steeds mogelijk

terug

Pakket twee - Actieve huurbegeleiding

U zoekt al geruime tijd naar een huurpand en vindt maar niet wat voor u kan voldoen.  U wilt huren op een goede ligging en binnen een bepaald budget.  U heeft niet altijd de tijd om de markt dagelijks op te volgen en bijgevolg gingen er al een paar mooie kansen voorbij omdat u altijd net te laat kwam.  U krijgt niet voldoende informatie over het goed dat u wilt huren en u heeft er dan ook niet echt vertrouwen in.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We gaan eerst naar u luisteren zodat we weten wat u juist wilt. Op die manier kunnen we een zoekprofiel opmaken voor een eerste selectie.  We kunnen voor u, omdat het onze hoofdactiviteit is, op zoek gaan en u zekerheden geven als u de overeenkomst aangaat. We gebruiken bij de zoektocht ons netwerk, internet en collega's. We houden u op de hoogte van wat we vinden en maken afspraken voor bezichtigingen. Al uw vragen worden beantwoord op een onafhankelijke, professionele manier. Afhankelijk van uw wensen regelen we de huurwaarborg op een wettelijke manier. We voeren en/of begeleiden de onderhandelingen met de verhurende partij op een professionele manier. Bij het overdragen van de sleutel controleren we alles nog eens opnieuw en nemen samen met u de meterstanden op.

Andere bijkomende begeleiding is bespreekbaaar.

Prijs hiervoor: 1385,00 Euro inclusief BTW
  

Extra begeleiding op maat is steeds mogelijk

terug

Pakket drie - Actieve huurbegeleiding voor exclusief vastgoed.

Mogelijkheid twee gaat voor u niet ver genoeg. U zoekt al geruime tijd naar een exclusief huurpand en vindt maar niet wat voor u voldoet. Het lijkt alsof dit... niet bestaat? Wat u ook doet en welk vastgoed u ook bekijkt, het is steeds "net niet dat". Waar u ook zoekt, nergens is dat vastgoed te vinden, met atelier, bedrijfsruimte, tuin met privacy, veel slaapkamers, hobbyruimte,... U weet het niet meer en u heeft eigenlijk ook niet de tijd om zelf te zoeken en bijgevolg zal professionele hulp bij het totale zoekproces en huurcontract u de nodige gemoedsrust geven.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We gaan eerst en vooral naar u luisteren zodat we weten wat, waar en wanneer u wil. Op die manier kunnen we een zoekprofiel opmaken voor een eerste selectie. Alleen als het zeer duidelijk is kunnen we voor u gericht zoeken. We kunnen voor u, omdat we dagelijks met vastgoed bezig zijn, op zoek gaan en u zekerheden geven als u de overeenkomst aangaat. We gebruiken bij onze zoektocht ons netwerk, internet en collega's. We gaan verder actief op zoek in de streek en zoeken zelfs naar die projecten die misschien nog niet aangeboden worden. We houden u op de hoogte van wat we vinden en maken afspraken voor bezichtigingen. Al uw vragen worden op een onafhankelijke, professionele manier beantwoord. Afhankelijk van uw wensen regelen we de huurwaarborg. We voeren en/of begeleiden de onderhandelingen met de verhurende partij op een professionele manier. Bij het overdragen van de sleutel controleren we alles nog eens opnieuw en nemen we samen met u de meterstanden op. 

Andere bijkomende begeleiding is bespreekbaar.

Prijs hiervoor: 2.770,00 Euro inclusief BTW
  

Extra begeleiding op maat is steeds mogelijk

terug

 
© Total Project Service bvba, 2009
Designed & Powered by SiteDesigns